Martin Chren a jeho rybníkovo!

7. júna 2018, cyrilko, Nezaradené

Ružinov sa včera stal krajinou rybníkov. Pre niekoho veľký zážitok, pre niekoho nepríjemná skúsenosť, pre niekoho príležitosť na predvolebnú kampaň.

Príčinou boli kanálové vpuste. Na cestách prvej a druhej triedy patria mestu, na cestách tretej a štvrtej triedy, patria Ružinovu. O približne štyristo ružinovských vpustí sa stará podnik verejnoprospešných služieb.

Včerajšia situácia sa nedá nazvať ináč, ako kalamita. Na takú dávku prívalovej vody ružinovský kanalizačný systém nebol pripravený. Nie však vinou starostu Pekára, ale tým že si ružinovský podnik verejnoprospešných prác neplní svoje povinnosti. Tak ako je neschopný v máji zrealizovať prvú kosbu, tak je neschopný pravidelne čistiť kanálové vpuste a kanalizácia nie je schopná zvládať prívalové dažde.

A Martin Chren? Miesto toho, aby mlčal ako voš pod chrastou, pretože člen jeho tímu Patoprstý je v predstavenstve podniku, ktorý si neplní povinnosti voči mestskej časti, robí si politickú kampaň na nešťastí mnohých Ružinovčanov, za ktoré je nepriamo zodpovedný!