Založ si blog

Martin Chren a jeho rybníkovo!

Ružinov sa včera stal krajinou rybníkov. Pre niekoho veľký zážitok, pre niekoho nepríjemná skúsenosť, pre niekoho príležitosť na predvolebnú kampaň.

Príčinou boli kanálové vpuste. Na cestách prvej a druhej triedy patria mestu, na cestách tretej a štvrtej triedy, patria Ružinovu. O približne štyristo ružinovských vpustí sa stará podnik verejnoprospešných služieb.

Včerajšia situácia sa nedá nazvať ináč, ako kalamita. Na takú dávku prívalovej vody ružinovský kanalizačný systém nebol pripravený. Nie však vinou starostu Pekára, ale tým že si ružinovský podnik verejnoprospešných prác neplní svoje povinnosti. Tak ako je neschopný v máji zrealizovať prvú kosbu, tak je neschopný pravidelne čistiť kanálové vpuste a kanalizácia nie je schopná zvládať prívalové dažde.

A Martin Chren? Miesto toho, aby mlčal ako voš pod chrastou, pretože člen jeho tímu Patoprstý je v predstavenstve podniku, ktorý si neplní povinnosti voči mestskej časti, robí si politickú kampaň na nešťastí mnohých Ružinovčanov, za ktoré je nepriamo zodpovedný!

Po tom, čo Martin Chren zneužil na volebnú kampaň Deň detí, politiku ťahá aj na akademickú pôdu!

27.06.2018

Dnes máme plný Facebook toho, že včera prebehla diskusia o parkovaní na pôde Paneurópskej vysokej školy. Všetko by bolo v poriadku, ak by ju neorganizoval Martin Chren, ktorý sa v pozvánke označil za kandidáta na starostu nás Ružinovčanov. Problém je v tom, že politika by sa na akademickú pôdu ťahať nemala. A ak sa kandidát “nás Ružinovčanov” neštíti ťahať [...]

Zneužíva Martin Chren na politickú kampaň deti?

04.06.2018

Zákon chráni deti a mládež tak, že zakázal politickú kampaň na školách. No vynaliezavý politici hľadajú cestu, ako sa cez deti dostať na rodičov. A tak vymýšľajú aktivity, na ktoré ťahajú celé rodiny. Pochopím ešte, keď niekto pravidelne organizuje nejakú aktivitu a rozhodne sa kandidovať, tak ju nezruší. Ale keď Martin Chren oznámi, že ide kandidovať na starostu [...]

Nekosí a neupratujte sa v Ružinove preto, aby si Chren s Patoprstým mohli robiť kampaň?

27.05.2018

Je to asi bratislavský unikát, ale v predstavenstve mestkočastnej akciovky “Ružinovský podnik verejno-prospešných služieb” sedí miestny poslanec Martin Patoprstý. Podstatné je ale to, že táto firma je v Ružinove zodpovedná za čistotu, za poriadok, za stav zelene a za stav našich ciest. Poslanec Patoprstý spolu s poslancom Chrenom posledný polrok veľmi intenzívne [...]

oheň, kozub, kachle, plameň

Požiar dvoch obydlí v osade v Lipanoch si vyžiadal jednu obeť

02.05.2024 07:54

Jednu obeť si vyžiadal požiar dvoch obydlí, ku ktorému došlo vo štvrtok ráno v osade na ulici Za traťou v Lipanoch.

Mikuláš Černák, súd

Druhý pokus: Černák znova stojí pred súdom a chce prehovoriť. Čo na to psychiater?

02.05.2024 07:15, aktualizované: 08:00

Odporúčanie na prepustenie dostal od šéfa leopoldovskej väznice a priaznivé mal aj psychologické posudky. Prokurátor priznal, že muselo dôjsť k silnej resocializácii.

vojna na Ukrajine, Kyjev

ONLINE: Ukrajina už má od spojencov zbrane bez zákazu útočiť na Rusko. Lotyšsko: Nie všetko sa hovorí nahlas

02.05.2024 06:10, aktualizované: 08:09

Odesa je častým terčom ruských útokov, tentoraz raketa zasiahla centrum veľkej kuriérskej spoločnosti. Zelenskyj odvolával v tajnej službe.

NATO, Ukrajina

Varovaní pred vojnou s Ruskom pribúda. Myslí si Moskva, že sa jej Západ bojí?

02.05.2024 06:00

Ak bude Rusko na Ukrajine úspešné, nielenže bude mať skúsenejšiu a bojmi preverenú armádu, ale bude aj povzbudené pokračovať v agresii proti susedom.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 5
Celková čítanosť: 20529x
Priemerná čítanosť článkov: 4106x

Autor blogu

Kategórie